De Queeste naar goed werk

Manon Ruijters: Uiteindelijk gaat het niet om goed leren, maar om goed werk leveren. 

3 reacties

  1. Een mooi pleidooi, welke ook speelt in het leren en werken in labs en werkplaatsen. Daar zitten we soms in een spanningsveld tussen leren in, met en over de praktijk en de opbrengsten die het de praktijk (cliënten/ patiënten / professionals/ wijk) oplevert. Dit laatste in de brede zin van het woord. Elkaar beter leren kennen (ook professionals onderling) is ook een waardevolle opbrengst voor – als stip op de horizon – verbetering van persoonsgerichte zorg!

  2. Interessant om te beluisteren. Ook de invulling van “leren” in relatie tot “werk” maakt dat beide woorden in dit geval verwijzen naar zowel actie als verwezenlijking. Beide hebben een transformativiteit in zichzelf waarbij elementen met elkaar tot ontplooiing komen op verschillende manieren. Ten aanzien van visie lijkt me het zinvol om niet alleen te kijken naar overeenkomsten tussen het collective en het individuele maar juist ook naar de verschillen. De verschillen in openheid zorgen juist voor dynamiek en motor van constructieve fricties. Dit laatste helpt in actie en verwezenlijking en lijkt te passen bij “goed werk” .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ga door

Ontdek meer

Publieksversie Academieplan

Academieprofiel Academieplan Hier komt binnenkort de publieksversie van het Academieplan van de Academieparamedisch Studies van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bekijk hier alvast de

Privacybeleid

Wie zijn we

Ons webadres is: www.myaps.nl

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van uw e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Contactformulieren, cookies

Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u aangeven of we uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien u een account hebt en u logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra u uw browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaart. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics
Met wie we uw data delen, hoe lang we uw data bewaren

Wanneer u een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten u hebt over uw data

Als u  op deze site reacties  heeft achter gelaten, kunt u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke data die we van u hebben, inclusief alle data die u ons opgegeven hebt. U kunt ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we uw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spam detectie service geleid worden.

Ontwerp door Dok Online en Tonnie van der Zouwen. Beheer door APS

All Rights Reserved © 2020

loslaten

Laat hier je boodschap achter over wat we moeten loslaten voor MyAPS in 2025: samen op weg naar een geïntegreerd kennis- en innovatiecentrum mèt de regio op het terrein van gezondheid en participatie.

Wat gebeurt er met je boodschappen? We verwerken ze in een anoniem overzicht op de pagina loslaten. Dat wordt mest voor het proces.